My Profile Minimize
Profile Avatar
Greg05E90129
Rua Doutor Belisario Pena 1886
Sao Joao De Meriti, RJ 25530-481
Brazil
(21) 6404-5219 http://www.servicodetraducao.com/Costa-Rica-Johan-Venegas-p-troje-6794 *******
med sin boverskrift Marokko vm trøje Den blunder af Ter Stegen t


Tyskerne åbnede scoret med et glat træk. Julian Draxler fodrede Demirbay med en baghæl gennem Sianis ben, og midtbanespilleren markerede sin første internationale start med et skud i øverste hjørne med sin svagere højre fod. Cameroun målmand Fabrice Ondoa forhindrede Tyskland i at øge deres føring ved at blokere Kimmichs skud fra en stram vinkel.
Så kom rød-kort-forvirringen, hurtigt efterfulgt af Tysklands andet mål. Werner undgik Adolphe Teikeu for at møde et kors fra Kimmich og åbne sin internationale konto med sin bøjende overskrift.
Costa Rica vm trøje
Den blunder af Ter Stegen til Kamerunens mål bør vedrøre Löw. Det var den seneste af en målmand i Tyskland i VM-opvarmningsturneringen. Bernd Leno var også skyld i Australiens to mål i Tysklands 3-2 sejr i deres Grupp B-åbner.
Men Werner restaurerede Tysklands to-målsæt. Den angriber, hvis mål drev Leipzig til en overraskelse andenplads finish i Bundesliga vendte en nedskæring fra Benjamin Henrichs til nettet. 'Han har et morderinstinkt,' sagde Löw.
Kamerun forlade Rusland tidligt og måske ikke tilbage næste år, givet deres kamp i kvalifikation. 'Vi er et af de bedste hold i Afrika, men der er stadig forskel på os og moderne fodbold,' sagde Broos. 'Vi ser beviset for det, at der stadig er meget, der skal gøres.'
Ville Rachel Yankey blive den første kvindelige manager i Premier League? 'Se, det er ikke min ambition. Det er ikke som om jeg sidder der og tænker 'det er det, jeg vil gøre'. Hvis jeg var god nok til at gå ind der og få et job ... men lige nu er jeg ikke tæt på godt nok. 'Så det er ikke noget, da.
98-54 Horace Harding Expressway Rego Park,NY 11374美国电话/传真:(718)271-8505电子邮件:qcpcny@gmail.com
粤语英语REV.LAW (917)575-8146普通话REV.YIN(917)669- 7005
HomeAbout QCPCSermonsChurch LifeCommunityResourcesContact
Copyright 2011by The QCPCNY Powered by J Gospel Net. Terms Of Use Privacy Statement